Zomer Challenge en Richel Hogenkamp bij TV Beekhuizen

  ,
  26 juni 2020
  19:30 uur


  VELP – Tennistopper Richel Hogenkamp slaat vrijdagavond 26 juni vanaf 19.30 uur een balletje bij Tennisvereniging Beekhuizen. Daarnaast biedt de Velpse vereniging deze zomer een Zomer Challenge en voordelige proeflessen.

  Een balletje slaan met Richel Hogenkamp kan vrijdag vanaf 19.30 uur. Ook zijn er dan trainers en leden van de introductiecommissie aanwezig. Een mooie manier om kennis te maken. Inschrijven kan gratis via ww.wijzijntennis.nl of bij Marlies Eeuwes via m.eeuwes@houseoftennis.nl.

  Daarnaast biedt Tennisvereniging Beekhuizen deze zomer tennis en padel aan voor sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport of voor mensen die gewoon lekker willen tennissen in de zomermaanden. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juli tot en met september, waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen en/of padellen. Ze worden begeleid door de introductiecommissie om maatjes te vinden en er wordt een gezellig toernooi georganiseerd.
  De kosten voor de Zomer Challenge zijn 75 euro voor volwassenen en 39 euro voor jeugd. Inschrijven is mogelijk via www.tvbeekhuizen.nl. Meer informatie is verkrijgbaar bij Marjan Begemann via tel. 06-26220360 of m.begemann@tvbeekhuizen.nl.

  Verder is het mogelijk om drie tennislessen te volgen bij een gecertificeerd trainer. Deze lessen zijn op zaterdagochtenden 4, 11 en 18 juli. De kosten bedragen 25 euro. Aanmelden hiervoor kan bij Marlies Eeuwes via m.eeuwes@houseoftennis.nl.