Home / Evenement / Zevende Doesburse Haringparty

Zevende Doesburse Haringparty

20-06-2019 - 20-06-0002
17:00 - 23:59


DOESBURG – Rotaryclub Doesburg houdt op donderdag 20 juni voor de zevende keer de Doesburgse Haringparty. De opbrengst is zoals altijd bestemd voor het goede doel.

In de afgelopen jaren heeft Rotaryclub Doesburg met de opbrengst van de jaarlijkse haringparty een belangrijk aandeel gehad in de totstandkoming van meerdere prachtige projecten, zoals bijvoorbeeld de wereldwijzer in het centrum van Doesburg en de bronzen maquette naast het stadhuis. Ook werd een forse bijdrage geleverd om de zeer gewenste Es klok voor het Doesburgs carillon aan te kunnen schaffen.
Rotaryclub Doesburg wil ook dit jaar weer een mooi bedrag ophalen voor een Doesburgs doel. “Dit jaar willen we projecten en initiatieven ondersteunen ten behoeve van (eenzame) ouderen in Doesburg, zoals de Zonnebloem”, aldus de organisatie.

Bezoekers aan de haringparty mogen voor 30 euro onbeperkt haring eten en genieten van echte Zuidam Corenwijn. Daarnaast worden er nog borrelhappen en andere lekkernijen geserveerd. Tevens vindt er een veiling plaats van een vaatje nieuwe haring.
De haringparty wordt op donderdag 20 juni gehouden in de tuin van Gasthuis Du Soleil in Doesburg en begint om 17.00 uur. Aanmelden kan via de website, maar spontaan binnenlopen is ook mogelijk.

www.haringpartydoesburg.nl

Lees ook

Grote Clubactie Brummen

BRUMMEN – Zaterdag 18 september zijn tien verenigingen uit de gemeente Brummen gestart met de …