Zaterdag weer Gelderse Jaarmarkt in Dieren

  ,
  26 juni 2019
  09:00 uur tot 17:00 uur


  DIEREN – Dit jaar wordt de 45e editie gehouden van de Gelderse Jaarmarkt. Zaterdag 29 juni staan Winkelcentrum Dieren en de Wilhelminaweg weer vol kraampjes. De organisatie van de markt is weer in handen van VV Dieren.

  De jaarmarkt bestaat uit meer dan honderd kramen, bemand door een keur aan kraamhouders. Daarnaast is er voor de jeugd een drietal voetbalspellen, waaronder voetbaldarts en een snelheidheidsmeter voor het schieten. Deze zijn te vinden op het pleintje voor Theothorne.
  Uiteraard is er ook gedacht aan de inwendige mens. Diverse lekkernijen zijn aanwezig op de jaarmarkt.

  Nieuw is dit jaar de verplaatsing van de Horecawagen en het podium naar de hoek van de Wilhelminaweg en ingang Callunaplein. Op de hoek achter de bloemenzaak en de doorgang naar de Coop komen het podium, de horecawagen en een terras. Vanaf 14.00 uur gaat DJ Cier beginnen met het draaien van de muziek op het podium. De organisatie van de Jaarmarkt is erin geslaagd om Bram Boender, deelnemer aan Idols en winnaar van House of Talent, te strikken voor twee optredens op de Jaarmarkt. Bram zal omstreeks 15.00 uur en om 16.30 uur een aantal nummers laten horen op het podium op de nieuwe plek. DJ Cier gaat tot ongeveer tot 18.00 uur door met het draaien van muziek.
  Er zijn slecht nog een paar kramen en plaatsen beschikbaar. Belangstellenden kunnen via de website contact opnemen met de organisatie.

  www.geldersejaarmarkt.nl