Zanglust Drempt speelt blijspel Pizza Calvino

  ,
  1 november 2019
  20:00 uur


  DREMPT – De toneelgroep van Zanglust Drempt brengt komend weekend haar nieuwe voorstelling op de planken. Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november is het blijspel ‘Pizza Calvino met alles erop en eraan’ te zien in het Dorpshuis in Drempt.

  Pizza Calvino is geschreven door Nico Torrenga en wordt geregisseerd door Henk Kalfsterman. Het stuk gaat over Berend, die er schoon genoeg van heeft dat zijn vrouw Lidy altijd maar aan het winkelen is. Als op een dag haar pinpas het niet meer doet en het geld op is, is zij erg boos op hem. Samen met zijn dochter Anne bedenkt Berend een plan om Lidy een lesje te leren. Uitgerekend die dag komt zijn schoonzuster Elske logeren. Ook vrouw Rus van de overkant met haar broer Mans komen deze dag continu over de vloer en het wordt steeds lastiger voor Berend en Anne om hun plan vol te houden. De een heeft nog meer geheimen en leugens dan de ander en men weet op den duur ook niet meer hoe het werkelijk in elkaar zit… of toch wel?

  Het stuk is vrijdag 1 en zaterdag 2 november om 20.00 te zien en op zondag 3 november om 14.00 uur. Kaartjes kosten 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 13 jaar. Een ticket is te bestellen via www.zanglustdrempt.nl of via tel. 0314-653853 en indien nog beschikbaar aan de zaal verkrijgbaar.