Walk en Talk over Ontwikkeladvies

  ,
  3 december 2020
  09:30 uur


  BRUMMEN – Op donderdag 3 december is er van 9.30 tot 11.30 uur een Walk en Talk-bijeenkomst in de bibliotheek van Brummen. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden, een plek waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden.
  Deze ochtend komt loopbaancoach Jet Teerink naar de bibliotheek om de bijeenkomst te begeleiden. Per 1 december is er vanuit de overheid weer budget beschikbaar gesteld voor het Ontwikkeladvies. Deze keer kan iedereen van 18 tot 67 jaar, die een relatie heeft met de arbeidsmarkt, gebruik maken van de regeling. Jet Teerink vertelt hier meer over en daarnaast is het voor de aanwezigen mogelijk om zich bij haar op te geven voor drie gratis loopbaangesprekken van 1,5 uur. Jet gaat verder in op het belang van voldoening en plezier in het werk, waardoor het meer energie oplevert. Na afloop van haar presentatie is voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.
  Toegang is gratis, evenals koffie en thee. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl .