Vijfentwintigste Rhedense Lammetjesdag

  ,
  31 maart 2019
  10:00 uur


  RHEDEN – Op zondag 31 maart wordt voor de vijfentwintigste keer de Rhedense Lammetjesdag gehouden. Het evenement wordt gehouden bij de schaapskooi op Landgoed Heuven en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

  Kinderen en ouders kunnen presentaties bijwonen over de natuur in de eigen omgeving. Daarnaast zijn er demonstraties schapentraining met de honden Ezra, Jura en Tess. Kinderen kunnen bezems maken, spelen met wol, tekenen/kleuren, zich als een lammetje laten schminken en in de draaimolen zitten. Het Rhedens Fanfarecorps speelt tussen 12.00 en 14.00 uur. In de winkeltjes is van alles aan te schaffen.
  Voor deelname aan activiteiten kan een strippenkaart gekocht worden. Ook is het mogelijk om op deze dag een lammetje te adopteren. In verband met het aantal bezoekers wordt aangeraden om zo veel mogelijk lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Er geldt een tijdens Lammetjesdag een parkeerverbod voor de Veluwezoom (bosrand en Straatweg).

  www.schaapskudde.nl