Van Baerle Trio treedt op in Beekbergen

  ,
  9 november 2019
  15:30 uur


  BEEKBERGEN – Op zaterdag 9 november ontvangt Beekbergen Klassiek het Van Baerle Trio, bestaand uit pianistHannes Minnaar, violiste Maria Milstein en cellist Gideon den Herder. Volgens de Volkskrant spelen ze ‘zo homogeen als een Siamese drieling’.

  Het van Baerle Trio ontving voor haar debuut-cd uit 2013 een Edison Klassiek en vielen ook individueel in de prijzen. Hannes Minnaar, een van Nederlands succesvolste pianisten, ontving in 2016 de Nederlandse Muziekprijs. Twee jaar later was het de beurt aan celliste Maria Milstein en ook cellist Gideon den Herder behoort tot de absolute top.
  Tijdens het concert op 9 november speelt het trio Mozart (Trio in G KV. 496), Schumann/Kirchner (6 Studien in kanonischer Form op. 56) en Beethoven (Trio in Es op. 38 (arrangement van het Septet op. 20)).
  Het concert wordt gehouden in de Oude Kerk, Dorpstraat 35 in Beekbergen. Het begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De entree bedraag 25 euro voor volwassenen en 10 euro voor jeugd tot 19 jaar.

  Kaarten bestellen kan via de website www.beekbergenklassiek.nl. Ook zijn tickets verkrijgbaar bij Primera De Damper, Dorpstraat 54 in Beekbergen en Boekhandel Mooiboek, Dorpstraat 84 in Beekbergen. Vanaf een uur voor aanvang van het concert zijn er kaarten verkrijgbaar in de kerk.

  Foto: Marco Borggreve