Vael Ouwe Toertocht

  ,
  15 juni 2019
  07:00 uur tot 23:59 uur


  DIEREN – Zaterdag 15 juni wordt alweer de 43e Vael Ouwe Toertocht verreden. Het evenement heeft uitdagende routes van 50, 100 en 160 kilometers, die lopen over de Veluwe en de Postbank.

  Meefietsen is niet alleen mogelijk voor de gelouterde fietser die met de verschillende klimmetjes in het parcours uitdaging zoekt, maar is ook geschikt voor de recreatieve fietser. De start en finish zullen plaatsvinden op het terrein van Voetbalvereniging Dierensche Boys, aan de Admiraal Helfrichlaan 95 te Dieren. De starttijden zijn afhankelijk van de afstand, zie hiervoor de website. De eerste start is vanaf 7.00 uur.
  Jaarlijks schenkt de Vael Ouwe een bedrag aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Stichting Ome Joop’s Tour te Arnhem. Een organisatie die mogelijk wordt gemaakt dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers en maatschappelijk betrokken organisaties, sponsors en bedrijven. Jaarlijks organiseert deze Stichting een 10-daagse fietstour voor jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar, die weinig of geen vakantiemogelijkheden hebben. Deelname is voor alle kinderen; er wordt geen onderscheid gemaakt ten aanzien van afkomst, godsdienst, nationaliteit of anderszins.

  www.omejoopstour.nl
  www.vaelouwe.nl