Uitgebreid programma bij Filmhuis Dieren

  ,
  18 december 2020
  20:00 uur


  DIEREN – Filmhuis Dieren heeft de komende weken een uitgebreid programma. Vrijdag 18 december om 20.00 uur de romantische komedie Made in Italy te zien. Made in Italy gaat over de vrijgevochten kunstenaar Robert. Hij reist met zijn vervreemde zoon van Londen naar Italië om het huis te verkopen dat hij van zijn overleden vrouw heeft geërfd. Het ooit zo mooie villa lijkt rijp voor de sloop en dan ontmoet zoonlief Natalia die verrukkelijke lokale gerechten kan koken.
  Op dinsdag 22 december staat om 14.30 uur de film de Magische Poort op het programma. Deze animatiefilm gaat over de jonge, verlegen dolfijn Davey. Hij ontdekt samen met zijn beste vriendje een magische poort die wensen in vervulling laat gaan.
  Om 20.00 uur wordt het komische drama David Copperfield vertoond. Dit is de nieuwe verfilming van Charles Dickens’ semi-autobiografische roman over een jongeman met een armoedige jeugd, die zijn roeping ontdekt en uitgroeit tot een beroemd schrijver. Deze nieuwe verfrissende versie is bij vlagen hilarisch en tragisch, maar ook vol leven, kleur en medemenselijkheid.