Home / Evenement / Tweede Doesburg City Run

Tweede Doesburg City Run

02-06-2019
Hele dag


DOESBURG Voor de tweede keer wordt zondag 2 juni de Ubbink Doesburg City Run gehouden – een hardloopevenement waar iedereen die ook maar een beetje sportief is aan mee kan doen.

De route van de Run loopt langs de mooiste plekken van Doesburg. Hardloopfanaten kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: 10 kilometer, 5 kilometer en 2,5 kilometer. Voor kinderen van de basisschool is er de Kidsrun. Zij kunnen verschillende afstanden lopen rond de Martinikerk in het centrum.Met de deelname aan de Ubbink Doesburg City Run steunen lopers het goede doel: De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Nieuw zijn de Flipperrun en de familie-estafette. Bij de flipperrun leggen de deelnemers op zwemflippers een parcours af. Met de familie estafette hoopt de organisatie nog meer deelnemers van alle leeftijden te bereiken. Aan het eind van de dag geeft Some met haar GRLBND een spetterend optreden, speciaal voor het goede doel. Verschillende sportscholen en dansscholen uit Doesburg en omgeving geven warming ups, demonstraties en workshops. Aanmelden kan via doesburgcityrun.nl/aanmelden.