Thomas Verbogt spreekt bij De Sprang

  ,
  16 februari 2020
  10:30 uur


  VELP – Schrijver Thomas Verbogt is zondag 16 februari te gast bij de Sprang – Vrijzinnigen Velp. Hij spreekt vanaf 10.30 uur over het thema ‘de kracht van het alledaagse’.

  Thomas Verbogt is in onze regio vooral bekend door zijn dagelijkse columns over gebeurtenissen in het gewone leven. Verder schrijft hij ook romans die vaak handelen over het verloren gaan van jeugdervaringen of over het daarnaar op zoek zijn. Zijn toon is weemoedig en zijn stijl heel gevoelig. In zijn lezing geeft Verbogt een overzicht van de voornaamste thema’s in zijn literatuur en de eventuele ontwikkeling daarvan in de loop van zijn schrijverschap. Deze beschouwing zal hij toelichten met behulp van een typerend fragment. In de hierop volgende ‘preek van de week’, steekt hij zijn toehoorders een hart onder riem. Tot slot is er ruimte voor het stellen van vragen.
  De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de Sprang aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. De toegang is gratis voor leden, begunstigers en vrienden van de Sprang, andere belangstellenden betalen 10 euro entree, inclusief een consumptie. De bijeenkomst wordt tussen 12.00 en 12.30 uur afgerond.

  www.thomasverbogt.nl