Theatervoorstelling KringLopen in Rheden

  ,
  5 oktober 2019
  15:00 uur


  RHEDEN – Op de Munnikenhof in Rheden is zaterdag 5 oktober een voorstelling te zien waarin wordt bekeken wat termen als duurzaamheid, klimaat, energie en andere vormen van voedselproductie eigenlijk inhouden. Kring Lopen is specifiek toegespitst op onze regio.

  Een professor, een ambtenaar, een jong boerengezin en een ondernemer komen in de voorstelling aan het woord. Lukt het om een zonnepark te bouwen of een windmolen te plaatsen? Wat krijgt het platteland en haar bewoners nu weer over zich heen? Welke keuzes kunnen we als burger, (agrarisch)ondernemer of overheid maken, wat is in ieders belang en hoe werkt dat uit?
  De voorstelling KringLopen is interactief en speelt zich letterlijk af in het landschap van een boerderij. De voorstelling duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten. Tijdens de voorstelling is de landwinkel geopend voor bezoek.
  Kaarten zijn gratis verkrijgbaar en te reserveren door een e-mail te sturen naar energiek@rheden.nl. Maximaal vier kaarten per mailadres. Er is plek voor maximaal 80 personen. De voorstelling is minder geschikt voor kinderen. De Munnikenhof is te vinden aan de Brinkweg 30a in Rheden.

  Foto: Gerard Hendrix

  ijsselhoeven.nl/kringlopen