Seniorenmiddag en Prinsenwissel De Blauwe Snep

  ,
  16 november 2019
  14:11 uur


  DREMPT – Met het carnavalsseizoen in aantocht heeft ook carnavalsvereniging De Blauwe Snep haar programma voor het nieuwe seizoen weer rond. Dat begint zaterdag 16 november om 14.11 uur, met de traditionele seniorenmiddag. De middag staat bol van de lokale artiesten en de muzikale invulling wordt gedaan door Wilco en de zwoagers. Ook is er in de pauze een verloting met diverse leuke prijzen. Het advies is om op tijd aanwezig te zijn, want zoals elk jaar zal de zaal al ruim voor het begin van de middag vollopen.
  ’s Avonds staat het Sneppennest vanaf 20.41 uur in het teken van de prinsenwissel. Eerst wordt de Jeugdprins of -prinses bekendgemaakt. Wie zal Prinses Daphne opvolgen? Nadat dit bekend is, volgt de onthulling van de nieuwe prins of prinses voor het komende carnavalsseizoen. Er gaan al de nodige geruchten over de persoon die op de troon van Prins Mick zal plaatsnemen…
  Muziek is er ook, de avond wordt voorzien door zanger Geen Stempel, die een stempel zet op elk feest. Iedereen is van harte welkom, onder het motto van Prins Mick: Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist.