Rozendaalse zomerfair

  ,
  15 juni 2019
  10:00 uur tot 17:00 uur


  ROZENDAAL – In het weekend van 15 en 16 juni wordt de Rozendaalse kerk weer omgebouwd voor de jaarlijkse zomerfair. De kerkzaal wordt een galerie plus een boekenmarkt, de kerktuin een braderie met kraampjes en een podium.
  Aan de wanden van de kerk hangen kunstwerken en in de kraampjes zijn nieuwe en gebruikte boeken te koop. In de kerk exposeren onder andere Nelke van Dijk uit Arnhem met foto’s, Yvonne Roqué uit Velp met schilderijen en Jos en Josi uit Bergen op Zoom met groot formaat schilderingen. De kunstwerken zijn ook te koop. Op het podium in de tuin zullen, net als vorig jaar, jongeren hun muzikale kunsten laten horen. En in de tuin is weer van alles te koop: sieraden, bric à brac, plantjes en hanging baskets, jams, keramiek. En natuurlijk ijs, lekkere hapjes en drankjes. De Koninklijke Rozendaalse Kapel zal beide dagen afsluiten met een concert in de open lucht.
  De zomerfair is gratis te bezoeken op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Mensen die zelf spullen willen verkopen kunnen contact opnemen met Walter Jansen via tel. 026-3628959 of walter@eenpassievoorboeken.nl.