Prestatieloop Rondje Oeken

  ,
  26 januari 2020
  09:45 uur


  BRUMMEN – Op zondag 26 januari staat de prestatieloop Rondje Oeken weer op de agenda. Deze wordt georganiseerd door Uitspanning de Vroolijke Frans en Jan Strijker Hardloopbegleiding. Start en finish zijn bij de Vroolijke Frans in Brummen (Broek).

  Door het prachtige buitengebied bij de Vroolijke Frans kunnen verschillende afstanden worden gelopen. Voor de jeugd tot en met 17 jaar is er een mooie route uitgezet van 1,7 kilometer. Deze start om 9.45 uur. De 10 kilometer start om 10.10 uur en de 5 kilometer om 10.15 uur.
  Inschrijven kan op zondagmorgen 26 januari, voorafgaande aan de loop, in de zaal van de Vroolijke Frans. Ook kan er al digitaal worden ingeschreven via www.inschrijven.nl. De kosten voor de voorinschrijving bedragen 5 euro voor de 5 kilometerloop, 7,50 euro voor de 10 kilometerloop en 2 euro voor de jeugd. Inschrijving ter plekke kost 1 euro extra voor elke afstand. Voor de eerste drie binnenkomers per afstand liggen er leuke en lekkere prijsjes klaar. Omkleden en douchen kan in de kleedlokalen van voetbalvereniging Oeken aan de overkant van de Vroolijke Frans.

  De gehele opbrengst van Rondje Oeken gaat naar een kindertehuis voor zeer arme kinderen op Bali. Daisy Birahy uit Zutphen is hier vrijwilligster. Dit kindertehuis wordt zowel financieel als met vrijwilligers gesteund vanuit Nederland door de stichting GiriAsih (Vulkaan van liefde). Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.giri-asih.nl.