Home / Evenement / Open dag Vroedvrouwenpraktijk Doesburg

Open dag Vroedvrouwenpraktijk Doesburg

08-06-2019
10:00 - 14:00


DOESBURG – Vroedvrouwenpraktijk Dieren, Doesburg Brummen heeft de praktijk in Doesburg flink onder handen genomen de laatste tijd.
“De wachtkamer, spreekkamers en koffiekamer zijn behangen, geschilderd en opgepimpt! Alles ziet er weer netjes en modern uit, maar met de huiselijkheid en gezelligheid die mensen van ons gewend zijn. We willen namelijk graag dat jonge (aanstaande) ouders zich bij ons thuis en op hun gemak voelen.” Wie het resultaat van de opknapbeurt zelf wil bekijken kan zaterdag 8 juni terecht op de open dag van de praktijk. Van 10.00 tot 14.00 uur staan de deuren voor iedereen open in de Linie 3b in Doesburg

Ook hebben de Doesburgse verloskundigen geïnvesteerd in moderniseren van hun zorg. “De vraag naar echo’s neemt de laatste jaren toe. Als onderdeel van goede verloskundige zorg, is een up-to-date echoapparaat onmisbaar. Daarom hebben we recent een nieuw echoapparaat aangeschaft met alle mogelijkheden die de huidige technieken bieden. Er komen steeds meer indicaties om tijdens de zwangerschap met een echo te kijken hoe het met de baby gaat en die kunnen we nu bijna allemaal zelf maken. Alleen voor specialistische echo’s, zoals bijvoorbeeld de 20-weken echo, moeten we nog doorverwijzen naar een echocentrum.”
Al wat langer zijn de spreekuren verruimd. Mensen kunnen niet alleen overdag, maar ook drie avonden per week kunnen mensen terecht in de praktijk in Doesburg, maar ook op dee spreekuurlokaties in Dieren en Brummen. Vanaf juni verhuist de locatie in Brummen mee met de huisartsen naar Gezondheidscentrum “De Toren”.
.