Nieuwjaarsreceptie SC Doesburg

  ,
  4 januari 2020
  14:00 uur


  DOESBURG – Op zaterdag 4 januari vindt vanaf 14.00 uur op het sportcomplex aan de Oranjesingel de nieuwjaarsreceptie van SC Doesburg plaats. Leden, sponsoren en belangstellenden zijn van harte welkom om het glas te heffen op het nieuwe jaar.
  Voorzitter Christiaan Bruins: “het afgelopen jaar hebben we onder andere het traject Veilig Sportklimaat uitgevoerd en Walking Football is uitgegroeid tot een volwaardige onderdeel van onze club. In 2020 is het thema binnen onze club “Het binden en boeien van vrijwilligers”. We zien ernaar uit om iedereen met een roodblauw hart te mogen begroeten op onze nieuwjaarsreceptie.”
  Op zaterdag 4 januari vindt vanaf 12.00 uur het snerttoernooi plaats en een demonstratie van onze Walking Footballers. De inloop is vanaf 14.00 uur en om 15.00 uur zal voorzitter Bruins namens het bestuur van SC Doesburg een korte nieuwjaarstoespraak houden. Ook wordt de opbrengst van de Grote Club Actie tijdens de receptie bekendgemaakt en zullen de topverkopers hun verdiende prijzen in ontvangst nemen. De nieuwjaarsreceptie wordt muzikaal omlijst door DJ Angelo.