Home / Evenement / Netwerkborrel voor vrijwilligers

Netwerkborrel voor vrijwilligers

16-05-2019
15:30 - 23:59


RHEDEN – Alle vrijwilligers die mee willen denken over de opzet van een sociale kaart zijn donderdag 16 mei welkom tijdens de netwerkbijeenkomst van het Netwerk Informele Ondersteuning. Deze wordt gehouden in Partycentrum Ons Huis in Rheden.

Het Netwerk Informele Ondersteuning (NIO) is een platform voor alle vrijwilligers die in enig georganiseerd verband vrijwillige zorg en ondersteuning bieden in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Tijdens deze bijeenkomsten delen vrijwilligers samen hun ervaringen en kennis, waardoor zij elkaar steeds beter weten te vinden bij het uitvoeren van hun vrijwilligerswerk. Tijdens de vorige netwerkbijeenkomst werd duidelijk dat de wens van het opzetten van een lokale sociale kaart erg groot is.
Donderdag gaan de deelnemers een uurtje voor de netwerkborrel met elkaar in gesprek over de voorkeuren van de vorm en de inhoud van deze sociale kaart. Een sociale kaart is een overzicht van aanbod op het gebied van de lokale zorg en welzijn. De vrijwilligers hebben te kennen gegeven dat zo’n sociale kaart goed vindbaar en bovenal eenvoudig bruikbaar moet zijn.
Alle vrijwilligers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal die hierover willen meedenken zijn vanaf 15.30 uur welkom. De middag wordt afgesloten met een hapje en drankje en duurt tot 17.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij Margret Goossen via tel. 026- 4976371 of m.goossen@rheden.nl.

Lees ook

Voetbalschool en Meer van start bij Sportclub Brummen

BRUMMEN – Sportclub Brummen start met een eigen voetbalschool om zo jonge voetballers meer te …