Moordverhaal bij Vrouwen van Nu

  ,
  21 februari 2020
  19:45 uur


  ANGERLO – Donderdag 21 februari is er weer een bijeenkomst van de Vrouwen van Nu in Angerlo. Nicolet Steemer leest een ‘interactief’ moordverhaal voor.

  Nicolet Steemer werd geboren in Hengelo (Ov), studeerde gitaar aan het Twents Conservatorium en belandde, via het vertalen van toneelstukken en de journalistiek, in het schrijversschap.Ze brak in 2007 door met het boek Zachte Heelmeesters, waarin een moeder vermoedt dat haar tienerdochter ernstig gemanipuleerd wordt.

  Er volgen daarna nog twee boeken, maar de laatste tijd richt Nicolet zich op het schrijven van audioboeken. Deze boeken zijn te beluisteren op Storytel, een streamingdienst voor audioboeken. Volgens Nicolet is het heel wat anders dan het schrijven van een gewoon boek. Je schrijft in etappes, elke aflevering moet een eigen spanningsboog hebben.

  Nicolet leest bij de Vrouwen van Nu een verhaal voor van eigen hand, waarin een rechercheur enkele verdachten van een moord aan de tand voelt. De dames in het publiek worden gevraagd mee te denken.Wie in staat is zowel de dader als het motief te vinden, maakt kans op het winnen van een boek.

  De avond begint om 19.45 uur in de Meent in Angerlo.