Lentewandeling Veluwezoom

  ,
  7 april 2019
  14:00 uur


  RHEDEN – Natuurliefhebbers kunnen zondag 7 april van 14.00 tot 16.00 uur met een gids van Natuurmonumenten Nationaal Park Veluwezoom in. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over.

  Dit gebied herbergt bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen. De start is vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl/bezoekerscentra. Kosten voor deelname aan deze activiteit voor volwassenen zijn 5 euro voor leden van Natuurmonumenten en 8 euro voor niet-leden. Kinderen van OERRR en kinderen van leden betalen 4 euro en kinderen van niet-leden 7 euro. De tocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Tips: Neem een verrekijker mee en doe stevige schoenen aan.
  In verband met het milieu en de beperkte parkeergelegenheid, raadt Natuurmonumenten aan gebruik te maken van openbaar vervoer of op de (elektrische) fiets te komen. Nationaal Park Veluwezoom is goed bereikbaar met de trein (sprinter Arnhem – Zutphen vice versa) en er is een goede busverbinding. Vanaf het station in Rheden en de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Bezoekerscentrum.

  Foto: Natuurmonumenten