Kledingbeurs en workshops in de Doesburg

  ,
  1 maart 2020
  12:00 uur


  DOESBURG – Op zondag 1 maart vindt voor de eerste keer kleding- en textielbeurs plaats van 12.00 tot 17.00 uur in gebouw Horizon Ooi aan de Begoniastraat in Doesburg.

  Op deze beurs kunnen mensen die graag hun goede en eigentijdse kleding en textiel een tweede leven gunnen te koop aanbieden of ruilen. Op deze dag is er ook een workshop styling gegeven door Joke Korterink. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van styling, mode en schoonheid. Zij geeft tips over welke kleuren, vormen en stylen bij de deelnemers passen. Aanmelden kan via info@jkstyliste.nl, het aantal plaatsen is beperkt.
  Visagiste Marloes Polman geeft een interactieve workshop visagie. Op een persoonlijke en inspirerende manier laat ze zien hoe een prachtige make-up de innerlijk kracht en uitstraling van de vrouw benadrukt. Aanmelden kan via info@marloespolman.nl, ook voor deze workshop zijn het aantal plaatsen beperkt.

  Tijdens de kledingbeurs zijn anderstaligen van het naaitatelier Doesburg aanwezig om eenvoudige kledingreparaties te doen. Ook is er gelegenheid om met creatieve oplossingen kledingstukken te pimpen. Ideeën, opgedaan op bijvoorbeeld Pinterest of in modevakbladen, kunnen meegenomen worden.
  Bed- en badtextiel kan ook gerepareerd en aangepast worden. Ook voor slijtageplekken in bedtextiel zijn op de beurs goede oplossingen te vinden. Mensen die baby- of kinderkleertjes of kleding voor volwassenen willen kopen of verkopen kunnen contact opnemen via dkdoesburg@gmail.com. Onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer kan een plaatsje op de beurs worden verkregen.
  Voor rust en ontspanning wordt ook gezorgd met een aangename plaza waar koffie en thee wordt geschonken en waar creatievelingen hun kunsten laten zien op een spinnewiel.