Home / Evenement / Kamermuziek in Hall

Kamermuziek in Hall

20-10-2019
15:30 - 23:59


HALL – Op zondag 20 oktober start een nieuw seizoen kamermuziek in de Ludgeruskerk in Hall. Lucie Horsch verzorgt het eerste concert in de serie. Vanaf 15.30 uur speelt zij op haar blokfluit de sterren van de hemel.

Lucie Hirsch staat op haar twintigste al in binnen-en buitenland bekend als een fenomeen. Als 9-jarige speelde zij al op het Kinderprinsengrachtconcert, in 2013 won zij het Prinses Christina Concours en in 2016 kreeg zij de Concertgebouw Young Talent Award uitgereikt. Zij trad op in Podium Witteman en in 2018 kreeg zij voor haar eerste CD de Edison Klassiek Award.
Tijdens haar concert in Hall wordt Lucie begeleid door Alexandra Nepomnyaschaya op een klavecimbel. Alexandra kreeg haar opleiding in Moskou en studeerde in 2013 af aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij won onder andere de eerste prijs op het Klavecimbel Concours van Sint-Petersburg en het Volkonsky Internationaal Klavecimbel Concours in Moskou.
Lucie en Alexandra brengen muziek ten gehore van Teleman, Händel, Chédeville, van Wassenaar en J.S.Bach. Het concert in Hall begint om 15.30 uur en vindt plaats in de Ludgeruskerk. Na afloop is er in het naastgelegen Hof te Hall geregenheid om onder genot van een drankje en wat te knabbelen na te praten.
Kaarten voor dit concert kosten 20 euro en zijn te koop via www.brummencultuur.nl. Een abonnement voor de hele serie kost 90 euro. Ook zijn er een half uur voor aanvang kaarten te koop bij de kerk.