Jubilarissen bij Vrouwen Aktief

  ,
  17 maart 2020
  19:30 uur


  EMPE – Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen Aktief in Empe/Tonden zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet. Mevrouw Bosch van Rosenthal is maar liefst 60 jaar lid. Mevrouw Boskamp was 50 jaar lid en werd benoemd tot erelid. Mevrouw Hagen vierde haar 25-jarig jubileum.

  De huldiging vond plaats tijden een drukbezochte jaarvergadering. De zaal was mooi aangekleed door de dames van handwerkcafé Steekje Los en de kaartmaakclub. Voorzitter Ria Bensink heette de dames welkom. Secretaris Maaike Langelaan en penningmeester Wanda Konijnenberg toonden het jaarverslag in een mooie presentatie.
  De voorzitter bedankte Elly Wunderink voor zes jaar zitting in het bestuur en Dineke Boesveld voor drie jaar. Daarna werden er drie nieuwe bestuursleden verwelkomd: Henriëtte Buikema, Yvonne Hofenk en Ellen Huigen.
  Na de pauze kwamen twee dames van het Hospice in Zutphen vertellen hoe het reilt en zeilt in het Hospice. Iedereen was onder de indruk. Wat een dankbaar werk wordt daar gedaan door ruim honderd vrijwilligers.
  De volgende avond wordt gehouden op dinsdag 17 maart om 19.30 uur in Verenigingsgebouw ’t Oortveld in Empe. Deze avond zal in het teken staan van mantelzorg en eenzaamheid. De zaal is open om 19.00 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom.