Jongerencentrum 0313 trakteert op film Aladdin

  ,
  20 augustus 2020
  16:00 uur


  DOESBURG – Speciaal voor basisschoolleerlingen uit Doesburg vertoont Filmhuis Doesburg in samenwerking met jongerencentrum 0313 de film Aladdin. De kinderen kunnen donderdag 20 augustus om 16.00 uur genieten van een gratis voorstelling.

  Aladdin is een straatschoffie dat steelt om te overleven. Hij is verliefd op prinses Jasmine, de dochter van de Sultan. De Sultan heeft geen andere kinderen en is ontzettend bang dat Jasmine iets overkomt. Aladdin vindt een magische lamp waaruit een geest verschijnt die in staat in wensen te vervullen. Met behulp van deze geest probeert Aladdin het hart van de prinses te veroveren.
  Vervolgens vindt Aladdin een magische lamp, waaruit een Geest verschijnt die in staat is wensen te vervullen. Met hulp van deze Geest probeert Aladdin vervolgens het hart van de prinses te veroveren.

  De film wordt vertoond in de zaal van het Filmhuis Doesburg in Het Arsenaal. Hij is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld, maar ook prima te volgen voor kinderen die iets minder snel kunnen lezen. De voorstelling is gratis, maar kinderen kunnen het best wel even reserveren. Dit kan via www.sjorssportief.nl of door te appen naar tel. 06-14413957.