Jongeren voetballen tegen politici

  ,
  3 januari 2020
  10:00 uur


  RHEDEN – Op vrijdag 3 januari verzorgen Rhedense jongeren onder begeleiding van Radar Uitvoering Oost een zaalvoetbaltoernooi voor andere jongeren uit de gemeente Rheden. Teams van Velpse, Rhedense en Dierense talenten nemen het tegen elkaar op om uit te maken wie zich mag kronen tot het beste team van Rheden.

  Naast het Rhedens talent mogen de jongeren het ook opnemen tegen een team bestaande uit gemeenteambtenaren en een team van politici. Het team van politici bestaat uit: Thomas Eskes (GPRB), Linda Nieuwenhoven (Groen Links), Tim Endeveld (Groen Links), Florian Ort (D66), Dorus Klomberg (D66), Niels Booij (PVDA), Joppe Jeroen de Ruiter (PVDA), Richard Sivasli (SP), Jaap Lok (CDA), Bram Wieringa (VVD) en Rondald Haverkamp (VVD) en wordt aangevoerd door de coach burgermeester Carol van Eert.

  Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal de Hangmat in Rheden en begint om 10.00 uur. Rond 16.00 uur is de prijsuitreiking. Naast mooie trofeeën vallen er ook andere prijzen te winnen, waaronder een door Vitesse geschonken en gesigneerde Vitesse-bal. Supporters, buurtbewoners en liefhebbers zijn welkom.