Home / Evenement / Inloopavond over Doesburgs erfgoedbeleid

Inloopavond over Doesburgs erfgoedbeleid

14-08-2019
19:00 - 20:30


DOESBURG – De gemeente Doesburg werkt aan nieuw monumenten- en erfgoedbeleid. Inwoners zijn welkom om hierover mee te praten. Woensdag 14 augustus wordt een inloopavond gehouden.

Monumenten en erfgoed zijn prominent aanwezig in de gemeente Doesburg. Het bijzondere, historische karakter van de stad is behouden door decennialange goede zorg door betrokken organisaties, mensen en bedrijven. De gemeente speelt hierin een belangrijke rol, middels het erfgoedbeleid. Hierin zijn deels verplichte onderwerpen opgenomen, maar ook ambities die de gemeente zelf heeft geformuleerd.
De gemeente wil bij vaststelling van het nieuwe monumenten- en erfgoedbeleid in gesprek met haar inwoners. Gevraagd wordt bijvoorbeeld naar wat zij vinden van de staat van de stad, of er voldoende aandacht is voor erfgoed buiten de binnenstad, welke dienstverlening zij van de gemeente verwachten.
Hiervoor wordt woensdag 14 augustus een inloopavond gehouden, van 19.00 tot 20.30 uur in de Burgerzaal op het Stadhuis in Doesburg.