Horse Normes bij Brummense Buiten Bios

  ,
  27 augustus 2020
  20:30 uur


  BRUMMEN – Op donderdag 27 augustus wordt de film Hors Normes vertoond in de Buitenbios in Brummen. Dit is de enige vertoning van de Brummense Buitenbios in haar zestiende buitenseizoen. Een gedeelte van het park ’t Goor in Brummen wordt omgetoverd tot een buitenbioscoop.

  Uiteraard worden de coronarichtlijnen in acht genomen en in de buitenlucht is daar gelukkig genoeg plaats voor. De film begint om 20.30 uur en de entree is 4 euro per persoon.
  Hors normes (the Specials) is de nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van ‘Intouchables’). De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij.
  De speelfilm wordt vertoond op een groot scherm en vindt plaats op het grasveld tussen de basisschool ‘het P@rk’ en het dierenpark ‘t Goor. Het is uitdrukkelijk geen ‘drive-in bioscoop’ maar meer een ‘sit-in bioscoop’. Bezoekers nemen zelf hun klapstoelen, dekens of matjes mee om op te zitten. Er is geen verkoop van drank en versnaperingen.De Brummense Buiten Bios wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren en door een bijdrage van de ‘Culturele Stichting Gemeente Brummen’.
  Voor informatie over het doorgaan van de film in verband met het weer kan men op 27 augustus bellen naar tel.06 – 23380958 of kijken op de site www.brummensebuitenbios.nl. Op deze site is meer informatie over de Brummense Buiten Bios en de speelfilm te vinden. Hier is ook een trailer van de film te bekijken.