Het Ontwaken van de Ontembare Vrouw

  ,
  27 september 2019
  19:30 uur


  BRUMMEN – Dederiek Daum is vrijdag 27 september te gast bij de Vrijzinnigen IJsselstreek in Brummen. Zij verzorgt een lezing getiteld Het Ontwaken van de Ontembare Vrouw.

  Vanuit haar achtergrond als haptotherapeute begeleidt Dederiek Daum vrouwengroepen. Hierbij maakt ze gebruikt van het fascinerende boek De Ontembare Vrouw, geschreven door Clarissa Pinkola Estés. Dit is een boek met verhalen van over de hele wereld, waarin universele thema’s van het vrouw-zijn aan de orde komen: over haar kracht, haar passie, haar valkuilen en haar oorspronkelijke natuur. De ontembare vrouw is een archetype met diepe wijsheid en een eindeloze bron waaruit je kunt putten. Zij wijst vele vrouwen de weg in de zoektocht naar hun eigen goud.De ontembare vrouw is niet iets of iemand die buiten je ligt, maar ze is diep in jezelf terug te vinden.
  Dederiek Daum vertelt, geïllustreerd door verhalen uit haar eigen leven, hoe de Ontembare Vrouw in haar gewekt is en ontwaakt en hoe ze haar dagelijks inspireert, enthousiasmeert, aanmoedigt en voedt.
  De lezing wordt gehouden in het gebouw van de Vrijzinnigen aan de D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen en begint om 19.30 uur. Voor gasten bedraagt de entree 10 euro.

  www.vrijsselstreek.nl