Home / Evenement / Herfstsalon bij Espace Enny

Herfstsalon bij Espace Enny

03-11-2019
15:00 - 23:59


LAAG-KEPPEL – Van vrijdag 1 tot en met zondag 17 november is de tentoonstelling Herfstsalon te zien in de Laag-Keppelse galerie Espace Enny. De tentoonstelling biedt een selectie uit recente exposities, maar ook werken van kunstenaars die veel met de galerie samenwerken.

Espace Enny en haar bezoekers hebben een keuze gemaakt uit kunstenaars die ze voor het einde van het jaar nog een een keer terug willen zien. Onder hen zijn onder andere C.A. Wertheim, Cornelia Bruinewoud, Emmy Bergsma en Ronald Ruseler. Maar ook Lynne Leegte, George Meertens, Niko de Wit, Margreet Bouman, Pieter Kusters, Chr. Paul Damsté en Frans Vendel.
Daarnaast vormt Herfstsalon een brug naar het nieuwe jaar, met een smakelijk voorproefje van het programma van 2020: kunst van de internationaal bekende Angèle Etoundi Essamba en Sibyl Heijnen.

Omdat het geen gewone expositie maar een salon betreft, zijn er in de weekenden ook bijzondere ontmoetingen gepland. Op het programma staan onder meer interviews met exposerende kunstenaars en een, voor de galerie, nieuwe naam die zichzelf en haar kunst aan de bezoekers komt voorstellen. Het gehele programma staat op www.espaceenny.nl.
Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november is er een preview en op zondag 3 november wordt de salon om 15.00 uur feestelijk geopend, met een vuurkorf, rode wijn en bokbier. Daarnaast is er op de opening sfeervolle muziek van Duo Aeolus, bestaande uit dwarsfluitist Jos Dingelhoff en gitarist Anna Oerlemans. Hun repertoire is die dag afgestemd op de kunstwerken van de Herfstsalon.