Herfstmarkt op de De Groote Modderkolk

  ,
  23 oktober 2019
  11:00 uur


  LOENEN – Op woensdag 23 oktober opent Natuurmonumenten een nieuw tuinpad op Open Erf De Groote Modderkolk in Loenen. Dit gebeurt tijdens een gezellige herfstmarkt.

  Bij het erf van De Groote Modderkolk in Loenen ligt een grote moestuin. Hier werken begeleiders en dagbesteders van woon,- werk,- en zorgboerderij De Groote Modderkolk aan het telen van groenten, kruiden en bloemen. De afgelopen tijd is het tuinpad over het erf en door de moestuin beter begaanbaar gemaakt. De gehele route van circa 1 kilometer is halfverhard en geschikt voor rolstoelen (met hulp), kinderwagens en mensen die voor het wandelen afhankelijk zijn van een stevige en vlakke ondergrond. Dit tuinpad over het erf en door de moestuin van De Groote Modderkolk is nu ook toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. Wethouder Detlev Cziezzo van de gemeente Apeldoorn verricht tijdens de herfstmarkt de officiële openingshandeling.
  Tussen 11.00 en 16.00 uur is de herfstmarkt van woon,- werk,- en zorgboerderij De Groote Modderkolk. Er staan weer vele kraampjes opgesteld. Bezoekers kunnen in de theeschenkerij genieten van een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij.