Gratis koffie en bitterballen bij jubileum Het Arsenaal

  ,
  13 september 2019
  19:30 uur


  DOESBURG – Het Arsenaal in Doesburg bestaat op vrijdag 13 september vijf jaar en viert dat met de Doesburgers. Vaste gasten én nieuwkomers kunnen van 9.00 tot 11.00 uur terecht voor gratis koffie en thee.

  Sinds de opening vijf jaar geleden is Het Arsenaal ‘geen enkele dag dicht geweest’. “We hebben hard gewerkt aan het neerzetten van een concept waarin we met heel ons hart geloven. Doesburg en haar regio hebben ons inmiddels in hun armen gesloten”, aldus Het Arsenaal. Op 13 september biedt het grand café niet alleen gratis koffie en thee, maar tussen 15.00 en 17.00 uur zijn de bitterballen (met Doesburgse mosterd) en de bieterballen ook van het huis.
  Als afsluiter van het jubileum heeft Het Arsenaal vanaf 19.30 uur voor het vijfde jaar op rij de Achterhoekse rockformatie Spunk Meadow weten vast te leggen. Deze alternatieve rock-band brengt nummers van Greenday, U2, Billy Idol, Volbeat, Radiohead en meer moois. “Entree is uiteraard gratis, gezelligheid verplicht”, aldus de organisatie.
  Het Arsenaal is naar eigen zeggen ‘een ontmoetingsplek waar je oprechte aandacht krijgt en waar er zoveel mogelijk regionaal en met het seizoen wordt gewerkt, maar bovenal met eerlijke en pure producten’.