Home / Evenement / Golfwedstrijd Kasteel Engelenburg

Golfwedstrijd Kasteel Engelenburg

14-07-2019
14:00 - 23:59


BRUMMEN – Op zondag 14 juli wordt op de golfbaan van Kasteel Engelenburg te Brummen voor het eerst een open golfwedstrijd gehouden. Dit evenement over 9 holes Stableford wordt georganiseerd door de Engelenburg Golf & Countryclub.

‘Open’ wil zeggen dat zowel leden als niet leden tot handicap 36 zich voor deze wedstrijd kunnen inschrijven. Het Kasteel heeft voor de prijswinnaars een aantal mooie prijzen ter beschikking gesteld. De eerste prijs is een overnachting met ontbijt voor twee personen in Kasteel Engelenburg en daarnaast zijn er diverse andere prijzen te winnen.
Inschrijfgeld is 35 euro voor niet-leden. Om 13.00 uur is de ontvangst met koffie, thee en krentenwegge. Om 14.00 uur wordt er met tegelijk gestart op verschillende holes. Om 16.30 uur is de prijsuitreiking en wordt er een bittergarnituur en een drankje naar keuze aangeboden. Om 18.00 uur is de afsluiting. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 5 juli via de site van de club www.engelenburggcc.nl/open. Er kunnen maximaal 48 deelnemers geplaatst worden.