Home / Evenement / Free Voices zingt in de Galluskerk

Free Voices zingt in de Galluskerk

26-05
12:00


ANGERLO – Op zondag 26 mei laat het in september 2018 opgerichte koor Free Voices voor het eerst van zich horen. Het koor geeft vanaf 12.00 uur een gratis concert in de Galluskerk in Angerlo.

Het gemengde koor repeteert onder bezielende leiding van Wilbert Berendsen, muzikant in hart en nieren. Naast dirigent is hij (cantor)organist, beiaardier en geeft hij les. Het repertoire van Free Voices omvat grotendeels muziek die geschikt is bij gelegenheden van rouw en trouw en valt in de categorie ‘easy listening’, bijvoorbeeld van Marco Borsato, BlØf, Trijntje Oosterhuis, Simon & Garfunkel en Alan Parsons Project. Waar het kan, zijn verrassende arrangementen gekozen.
Er is na het concert plek voor nieuwe leden, die mee willen groeien in de ambities van het koor. Meer informatie is verkrijgbaar bij de leden na afloop van het concert. Zelfstudie is een belangrijk deel van het lidmaatschap.
De entree tot het concert is gratis, het concert duurt ongeveer 45 minuten en een vrije gift na afloop wordt zeer op prijs gesteld en gebruikt voor de bestrijding van de onkosten.