Filmhuis besluit seizoen met Singel 39

  ,
  14 juni 2019
  20:00 uur tot 23:59 uur


  DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont vrijdag 14 juni de laatste film van het seizoen. Vanaf 20.00 uur is Singel 39 te zien in Schouwburg Theothorne.

  Singel 39 is een Nederlandse feelgoodfilm. Mo, kort voor Monique, is 39 jaar en heeft het helemaal voor elkaar: baan als hartchirurg, lieve familie, maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet niet eens waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

  Met deze film wordt het seizoen 2018 – 2019 besloten, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang. Er wordt na de zomer gestart met twee buitenfilms. Op vrijdag 23 augustus is de wijnfilm Retour en Bourgogne te zien in Hof te Dieren, wijngaard, en op vrijdag 30 augustus de romantische komedie De Matchmaker in het Carolina Park. Beide films beginnen om 21.00 uur.

  www.filmhuisdieren