Energietafel over het buitengebied

  ,
  3 april 2019
  19:30 uur


  BRUMMEN – Woensdagavond 3 april houden de lokale energiecoöperatie BrummenEnergie en de gemeente Brummen een vervolg op de Energietafel Buitengebied van 25 april vorig jaar. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in het gemeentehuis in Brummen.

  Deze avond is bedoeld voor iedereen die in het buitengebied woont of er een agrarisch bedrijf heeft en die de komende jaren van plan is om zijn of haar woning of bedrijf te verduurzamen of zelf energie op te wekken. Vanaf 19.15 uur staat de koffie en thee klaar in de hal van het gemeentehuis in Brummen en om 19.30 uur start het programma.

  Eerst wordt teruggekeken op de vorige Energietafel Buitengebied en naar ontwikkelingen die op het platteland van Brummen afkomen. Dat wordt gedaan met de pitchers van de eerste Energietafel Buitengebied: Mirjam ten Hove van EMD Monumentenzorg en Nando Klein Gunnewiek en Gerrit Langelaar van Bilan BV. Daarna wordt geïnventariseerd wat de wensen en plannen van de individuele deelnemers zijn, welke kansen en mogelijkheden er liggen voor een gezamenlijke aanpak en welke (inkoop)voordelen die aanpak mogelijk te bieden heeft.

  Iedereen die bezig is met of de komende jaren plannen heeft om zijn of haar woning of bedrijf in het Brummense buitengebied te verduurzamen of om zelf duurzame energie op te wekken, is vwelkom om de tafel op woensdagavond 3 april bij te wonen. Deelname aan de Energietafel Brummen is gratis, maar vooraf aanmelden via www.brummenenergie.nl/energietafel is wel verplicht.