Eerste Spulletjesdag Klarenbeek

  ,
  22 september 2019
  10:00 uur


  KLARENBEEK – Zondag 22 september vanaf 10.00 uur is er de allereerste Spulletjesdag in Klarenbeek. Bijna negentig adressen zetten hun tuinen, garages en carports open om spullen te verkopen.

  Het gaat om curiosa, boeken, speelgoed, elektronische apparaten, tuingereedschap, sieraden, fietsen, meubeltjes en kleding. Aan deze eerste editie van Spulletjesdag Klarenbeek doen naast particulieren ook plaatselijke ondernemers mee. Echte Klarenbeekse streekproducten worden deze dag in de spotlights gezet. Niet voor niets krijgt deze editie de titel Lekker Klarenbeeks mee.
  Voor bezoekers is er een handige plattegrond beschikbaar. Deze is verkrijgbaar bij drie startpunten; Restaurant Pijnappel (Hoofdweg 55), Vleesch van Plante (Zutphenseweg 38) en Wolters Tweewielers (Klarenbeekseweg 102). Op deze plattegrond vinden bezoekers een kaart van Klarenbeek met de 88 deelnemers. De kaart is ook beschikbaar op de website SpulletjesdagKlarenbeek.nl. Ook zijn de deelnemende adressen te herkennen aan de wij-doen-mee-poster.
  Bezoekers zijn welkom vanaf 10.00 uur en kunnen gratis langs de deelnemende adressen. Een tip van de organisatie, neem (klein)geld mee en een tas mee om je aankopen in te doen. Ook is het leuk om het dorp Klarenbeek rond te fietsen. Auto’s kunnen geparkeerd worden bij de deelnemers, de sponsoren, bij het MFC of de plaatselijke supermarkt. Spulletjesdag Klarenbeek duurt tot 16.00 uur.

  www.spulletjesdagKlarenbeek.nl