Home / Evenement / Een muzikale wereldreis in de Lathumse kerk

Een muzikale wereldreis in de Lathumse kerk

22-11-2019
20:00 - 23:59


LATHUM – Het kwartet Lemon Squeeze verzorgt vrijdag 22 november een concert in de Lathumse Kerk. Het gezelschap belooft het publiek mee te nemen op een ‘sentimental journey’ langs verschillende landen, tijden, muziekstijlen en tradities.

Op hun muzikale trektocht doen de muzikanten van Lemon Squeeze bijna alle werelddelen aan. Allerlei muzikale stijlen en genres komen langs: Jiddische muziek en Ierse ballades uit Europa, Americana, bluegrass en cajun uit de USA, calypso uit het Caraibisch gebied, een tango uit Argentinië en folksongs uit Oost-Afrika en Zuidoost-Azië.
Lemon Squeeze speelt classics uit de jaren ’30 en ’40 tot traditionals uit de jaren ’60 en ’70 en recenter werk van singer-songwriters en eigen composities.
De muzikanten van Lemon Squeeze hebben uiteenlopende muzikale achtergronden en spelen meerdere instrumenten, waardoor ze uitstekend de sfeer van bepaalde genres en tijdperken weten op te roepen.
Het optreden in de Lathumse kerk begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie vooraf en een drankje in de pauze. Toegangskaarten zijn te bestellen via vvlk@chello.nl of tel. 0313-631915. Daarnaast zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van het concert.