Dubbel Kerstconcert in Velpse Grote Kerk

  ,
  18 december 2020
  13:30 uur


  VELP – In de Grote Kerk in Velp wordt op vrijdag 18 december twee maal een kerstconcert gegeven. Het ensemble Cantico d’Archi speelt tien muziekstukken, die worden onderbroken door de voordracht van gedichten door Walter Jansen en het kerstverhaal door Klaas Eldering.

  Het ensemble Cantico d’Archi bestaat uit violisten Julian en Casper Jeukendrup, altviolist Guus Jeukendrup, cellist Valentijn Jeukendrup en pianiste Mirjam Oost; een muzikale Velpse familie met drie getalenteerde zoons. Samen brengen zij een programma met muziekstukken van onder andere Bach, Kauffmann, Vivaldi en Haydn. Walter Jansen draagt drie kerstgedichten voor en Klaas Eldering vertelt een kerstverhaal. Het thema van de concerten is Vom Himmel hoch – uit hoge hemel daal ik neer.

  Het concert is om 13.30 èn om 16.00 uur in de Grote Kerk aan de Kerkstraat in Velp. Tussen beide concerten wordt er grondig schoongemaakt. Bezoekers wordt gevraagd een mondkapje te dragen. Per concert worden maximaal 30 mensen toegelaten. Aanmeling vooraf is verplicht en kan bij Boekhandel Jansen & de Feijter via www.eenpassievoorboeken.nl. De toegang bedraagt 12,50 euro, studenten, kinderen en houders van een Gelrepas betalen 7,50 euro.