Drie films bij Filmhuis Dieren

  ,
  4 november 2020
  20:00 uur


  DIEREN – Op vrijdag 4 december vertoont Filmhuis Dieren om 20.00 uur Misbehaviour. Dinsdagmiddag 8 december om 14.30 uur is de Britse feelgood film Love Sarah te zien. Op 8 december om 20.00 uur wordt het drama Buiten is het feest getoond. Deze films zijn te zien in theater Theothorne in Dieren. Reserveren via www.filmhuisdieren.nl is verplicht.

  Misbehaviour is een krachtige komedie over een groep vrouwen die de Miss World-schoonheidswedstrijd van 1970 in Londen, die door Bob Hope wordt gepresenteerd, verstoort. Hope was een komiek die het vooral moest hebben van seksistische grappen.
  Love Sarah is een Britse feelgoodfilm over een jonge vrouw die de droom van haar moeder wil verwezenlijken: het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.
  Buiten is het feest gaat over de succesvolle zangeres Sonne. Zij neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Als de biologische vader de voogdij opeist, wordt Sonne voor het eerst van haar leven gedwongen naar buiten te treden over haar traumatische verleden. Pas als ze haar zwijgen doorbreekt, kan ze haar nichtje redden.