Culturele bijeenkomst in bibliotheek

  ,
  3 april 2019
  20:00 uur


  EERBEEK – Op woensdag 3 april houdt Culturele Stichting van de gemeente Brummen weer het Culturele Platform. Deze avond vindt plaats in de Bibliotheek van Eerbeek en begint om 20.00 uur.

  Eenieder die op cultureel gebied ideeën heeft om iets te ondernemen in 2019 en 2020 is welkom op deze bijeenkomst. Doel daarbij is tot eventuele samenwerking te komen of aansluiting te vinden bij elkaars plannen of elkaar te inspireren.
  Deze avond zal er onder andere gesproken worden over het Jan Mankesjaar. In 2020 is het honderd jaar geleden dat deze schilder, die in Eerbeek woonde, is gestorven. Gerd Renshof (schilder en initiator van het Jan Mankesjaar) en Marguerite Tuijn (kunsthistoricus) van de Stichting 100 jaar Jan Mankes zullen een presentatie geven over de plannen, die tot nu toe zijn gemaakt om invulling te geven aan het Jan Mankesjaar.
  Verder zal Chris Frencken iets vertellen over de voortgang van de plannen om het viaduct aan de Cortenoeverseweg in Brummen te verfraaien. Punten voor de agenda kunnen vooraf per mail worden aangedragen.

  secretariaat@brummencultuur.nl