Clinic beachvolleybal door spelers TeamNL

  ,
  8 juli 2020
  19:00 uur


  DIEREN – Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de beste beachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics en trainingen te verzorgen. Woensdag 8 juli zijn Ruben Penninga en Jasper Bouter te gast bij de Dierense volleybalvereniging Auto van Oort / Rebelle.

  De TeamNL Beach Tour is een idee van bondscoach Victor Anfiloff. De spelers zijn dit jaar door de coronacrisis voor het eerst een hele zomer in Nederland en dat heeft hen de kans iets terug te geven aan de jeugd. Volleybalverenigingen in Nederland kunnen een clinic aanvragen, die eventueel gecombineerd kan worden met een echte training van Beachvolleybal Team Nederland. Op die manier krijgen jonge talenten niet alleen tips & trics van professionals, maar ook een kijkje bij een echte topsporttraining.

  Woensdag 8 juli verzorgen Ruben Penninga en Jasper Bouter dus een training van Auto van Oort / Rebelle in Dieren. Deze begint om 19.00 uur. De beachvelden zijn te vinden an de Kolonieweg. Publiek is welkom, mits zij de 1,5 meter onderlinge afstand in acht nemen.