Cello-pianoduo bij Acanthus

  ,
  6 oktober 2019
  13:30 uur


  DOESBURG – Cello-pianoduo Anouk Meijer en Eloy García Pérez speelt zondag 6 oktober bij Podium Acanthus in Doesburg. Om 13.30 en 15.00 uur brengen de muzikanten twee muziekstukken.

  Dvořák’s Silent Woods neemt het publiek mee in prachtige romantische sferen. De Sonate van Martinů is minder bekend, maar niet minder interessant. Veel afwisselende sferen zijn daarin te horen, zowel ingetogen en rustgevend als heftig en virtuoos.
  Anouk Meijer begon al jong met cello spelen. Sinds haar achtste speelt zij in (strijk)orkesten zoals Jeugd Orkest Nederland en het Britten Jeugd Strijkorkest. Het maken van kamermuziek is een grote passie van Anouk. De Spaanse pianist Eloy García Pérez begon zijn studie in Granada. Daarna studeerde hij aan het conservatorium van Badajoz, waar hij zijn bachelor diploma behaalde. Nu studeert hij verder voor zijn Masterdiploma aan het Koninklijk conservatorium te Den Haag.
  De concerten beginnen om 13.30 en 15.00 uur en duren beide ongeveer 30 minuten. Tijdens de concerten is er geen inloop. Podium Acanthus is te vinden aan de Koepoortstraat 20 in Doesburg.

  podium@acanthus.demon.nl