Buitenbios Leuvenheim

  ,
  25 september 2020
  20:00 uur


  LEUVENHEIM – Op vrijdag 25 september wordt voor de vierde keer op de prachtige buitenlocatie van basisschool De Rietgors in Leuvenheim een Buitenbios gehouden. Om 20.00 uur wordt de film The Peanut Butter Falcon vertoond.

  De film gaat over twee jongens. Zak, een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden. Wanneer hij op een dag wegloopt uit de instelling wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen.
  De Buitenbios Leuvenheim wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Cultureel Brummen en Leuvenheims Belang. Bij slecht weer gaat de film niet door. Voor informatie over het doorgaan van de film kan men op 25 september bellen naar tel. 06-22614874.
  Uiteraard worden de coronarichtlijnen in acht genomen en in de buitenlucht is daar gelukkig genoeg plaats voor. De kosten zijn 4 euro voor volwassenen en 1 euro voor jongeren tot 18 jaar. Er kan alleen gepind of gepast betaald worden. De films is volgens Kijkwijzer geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.