Bekijk de het groen in Dieren-West

  ,
  29 juni 2019
  00:00 uur


  DIEREN – Op zaterdag 29 juni zijn er in Dieren-West verschillende tuinen en geadopteerde stukken openbaar groen te bezoeken. Belangstellenden kunnen onder andre een kijkje nemen in particuliere tuinen.

  De open dag van al deze locaties begint om 11.00 uur bij Polysport met koffie en thee. Hier kunnen bezoekers een folder krijgen met de daarop de plekken die te bekijken zijn. Een omschrijving van de te bezoeken plekken kan ook vooraf worden aangevraagd via e-mail.
  De gemeente Rheden staat op zaterdag met de Ik-Buurt-Mee-keet bij de Ontmoetingskerk en zal informatie geven over onder andere Operatie Steenbreek en hoe je een stukje openbaar groen kunt adopteren. Om 12.00 uur en 14.00 uur wordt er een rondleiding gegeven op het terrein van De Spelerij. Tijdens deze rondleiding wordt er informatie gegeven over de zonnepanelen, het sedumdak en de manier waarop De Spelerij regenwater opnieuw gebruikt. Vanaf 16.00 uur is er een barbecue bij Polysport met muziek van de band van Cor van Hoften. Mee-eten kost 10 euro per persoon.

  emmy.vandenberg@freeler.nl