Avontuurlijke meiden en jongens gezocht

  ,
  31 oktober 2020
  10:00 uur


  DOESBURG – Op zaterdag 31 oktober is er bij Scouting Doesburg open dag voor kinderen van 7 tot 11 jaar oud. Van 10.00 uur tot 12.00 uur is er een leuk programma op het terrein van Scouting Doesburg aan de Panovenweg.

  Aan de hand van een thema worden de kinderen deze ochtend meegenomen op ontdekkingstocht naar wat er op scouting zoal te doen is. Iedereen die nieuwsgierig is, kan zonder aanmelding meedoen. In verband met de coronamaatregelen mogen ouders niet het terrein op. De kinderen worden bij de poort door de leiding ontvangen.
  De scouts van 7 tot 11 jaar spelen elke zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur bij scouting. Meestal hebben de jongens en meiden gescheiden bijeenkomsten. Een paar keer per jaar zijn er grote, gezamenlijke activiteiten en gaan ze op kamp.
  Scouting Doesburg is lid van Scouting Nederland en daarmee onderdeel van de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van het land. Scouting zorgt voor leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren.
  Kinderen die jonger dan 7 jaar of ouder dan 11 jaar zijn en nieuwsgierig zijn naar scouting, kunnen ook vrijblijvend een paar keer meedoen. Kijk hiervoor op scoutingdoesburg.nl, aanmelden kan ook via Sjors Sportief op actiefindoesburg.nl.