Open boomgaard

  ,
  16 oktober 2021
  10:00 uur


  Open boomgaard Ulenpas Hoog-Keppel

  HOOG-KEPPEL – Zaterdag 16 oktober houdt de Hoogstambrigade Ulenpas open boomgaard. Tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen welkom om de handen uit de mouwen te steken in de boomgaard, die is gelegen naast de Dubbeltjesweg 18 in Hoog-Keppel. Appelsap en gebak uit eigen boomgaard staan klaar
  In de Hoogstambrigade werken vrijwilligers aan het onderhoud en herstel van de meer dan honderd jaar oude boomgaard van landgoed De Ulenpas in Hoog-Keppel. Zaterdag wordt er lekker in de buitenlucht gewerkt. Er hangen nog veel appels aan de bomen. Bezoekers van de open dag kunnen helpen bij het plukken en verzamelen van die appels. De Hoogstambrigade wil ze graag aanbieden aan de voedselbank in Doetinchem.
  De Hoogstambrigade is een gezellige club, die dit jaar is begonnen. De vrijwilligers worden begeleid door De Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG). Vrijwilligers die zelf wel aan de slag willen in de mooie, historische omgeving, zijn welkom. Wie het leuk vindt, kan een gratis cursus over hoogstamfruit volgen bij SLG.

  hoogstambrigadeulenpas@gmail.com