Vrijwilligersbijeenkomst NIO

  Ons Huis, Rheden
  22 september 2022
  15:15 uur


  RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligersorganisaties beschikken soms over spullen die zij niet alleen voor eigen leden en achterban willen behouden. Zij zijn best bereid om het tijdelijk uit te lenen, waardoor ook anderen buiten de organisatie er plezierige momenten mee kunnen beleven. Tijdens de NIO netwerkbijeenkomst van donderdag 22 september informeren vrijwilligers elkaar over de mogelijkheden. Deze middag vindt plaats in Partycentrum Ons Huis te Rheden.
  Speelotheek Velp, Uniek Sporten en andere initiatieven vertellen aan de inmiddels welbekende tafels over uitleenmogelijkheden. Ook andere vrijwilligers delen onder elkaar ongetwijfeld tips uit. Naast het thema biedt het NIO tijdens deze netwerkbijeenkomsten de zeepkist aan, zodat een andere organisatie de gelegenheid krijgt om kort zichzelf te presenteren. Dit keer vertelt de Formulierenbrigade van Humanitas hoe vrijwilligers kunnen helpen bij het aanvragen van de energietoeslag.
  Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden zijn donderdag van harte welkom. Behalve dat vrijwilligers elkaar informeren, is er ruim de tijd om te netwerken. De deelname is gratis, wel graag van tevoren even aanmelden via netwerknio@gmail.com of tel. 06-36324778. De koffie en thee staan klaar vanaf 15.15 uur, het programma begint om 15.30 uur. De hapjes en drankjes worden geserveerd vanaf circa 17.00 uur.