Ik buurt mee!-avond

  Boekhandel Jansen en de Feijter, Velp
  29 september 2022
  20:00 uur


  VELP – Wat doet de oorlog in Oekraïne met de internationale economische en politieke verhoudingen? Op deze vraag geeft Velpenaar Rob Pieterse op donderdag 29 september een antwoord tijdens een Ik buurt mee!-avond bij Jansen & de Feijter in Velp. “Een voorlopig antwoord”, zegt Pieterse, “want de ontwikkelingen volgen elkaar snel op.” Daarom ziet hij zijn lezing vooral als ‘werk in uitvoering’. Inbreng van toehoorders is altijd welkom.
  Rob Pieterse startte zijn loopbaan in 1968 bij AKU Arnhem. Daarna volgden internationale functies tot hij in 1977 overstapte naar Kluwer in Deventer. Na de fusie tot Wolters Kluwer werd hij lid en later voorzitter van de Raad van Bestuur. In 2003 ging hij met pensioen en vervulde hij enkele commissariaten en andere bestuursfuncties.
  De Ik buurt mee!-avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Entree kost 5 euro per persoon, Gelrepashouders gaan gratis en de avond wordt live gestreamd en kan bekeken worden voor 3 euro. Aanmelden kan door te mailen naar pjdf.ibm@gmail.com of in de boekhandel.

  eenpassievoorboeken.nl/activiteiten