Concert Van Wassenaer Trio

  Kerk Rozendaal, Rozendaal
  25 september 2022
  15:00 uur


  ROZENDAAL – Op zondag 25 september geeft het Van Wassenaer Trio om 15.00 uur een concert in de kerk van Rozendaal. Met na afloop een ‘meet & greet’ met de musici en met elkaar. Het Van Wassenaer Trio brengt een zeer gevarieerd programma met verscheidene componisten.
  Freek Koster is sinds zijn jonge jaren al kerkorganist. Momenteel studeert hij bij Rijk Jansen op het historische Hinszorgel in de Dorpskerk van Wassenaar. Ook geeft hij concerten als solist en als begeleider.
  Wim Derksen studeerde fagot aan het conservatorium in Amsterdam en Groningen en studeert nu bij Alban Wesley.
  Jurrien Peterse besloot hobo te gaan spelen door het sprookje ‘Peter en de Wolf’. Jurrien studeerde aan het conservatorium en is regelmatig invaller bij symfonieorkesten, projectorkesten en harmonieorkesten.
  De kerkzaal gaat open om 14.30 uur. De entreeprijs is 15 euro per persoon, Vrienden betalen 13 euro en Gelrepas- en studentenkaarthouders 5 euro. Kinderen onder 10 jaar zijn gratis. De kaarten zijn verkrijgbaar in de kerk voor aanvang van het concert, maar ook vooraf te reserveren door te mailen naar vrienden@dekerkvanrozendaal.nl.