Informatiebijeenkomst Rots en Water

  Gymzaal De Wilgenstraat, Doesburg
  28 september 2022
  15:00 uur


  DOESBURG – Natascha Bergmans van Santé Partners en Ward Terpstra van Kia Ora houden op woensdag 28 september een informatiebijeenkomst voor de nieuwe Rots & Water Weerbaarheidstraining voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar uit de gemeente Doesburg. De bijeenkomst vindt plaats van 15.00 uur tot 16.00 uur in Gymzaal De Wilgenstraat in Doesburg.
  De training is kort gezegd een combinatie van weerbaarheid, voor jezelf opkomen, sociale vaardigheden en reflecteren op eigen gedrag. Onder begeleiding van twee gecertificeerde Rots & Water Trainers gaan de kinderen 10 weken met verschillende onderwerpen aan de slag.
  De informatiebijeenkomst is bedoeld om te kijken of de training geschikt is voor het kind. Na deze introductie kunnen kind en ouders beslissen of ze willen deelnemen aan het tien weken durende programma, de wil van het kind is hierin leidend. De informatiebijeenkomst en de trainingen zijn gratis voor de deelnemers.
  Opgeven voor de informatiebijeenkomst kan door te mailen of telefonisch contact op te nemen met Ward Terpstra: info@kia-ora.nl, tel. 06-37283518. Opgeven kan tot en met dinsdag 27 september. Aan de training kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen.